Gå til innhold

Detailing

Detailing er en mer avansert form for bilpleie hvor detaileren er lidenskapelig opptatt av å levere topp resultat hver gang. 

En kolonne

“Det handler om å se uttrykket og gleden i kundens øyne når de kommer for å hente bilen og ikke kjenner den igjen. Det handler om stolthet over sitt arbeid og det handler om selvfølelse.
Resultater som oppnås er ekstraordinære og gir til tider hakeslipp. En detailer får det å vaske bil til å bli vitenskap”

I Norge får bilen kjenne på klimaforandringer, da tenker vi spesielt på vinteren i Nord-Norge der det saltes mye. Salting er dessverre med på å skade lakken til bilen mer enn det normalt ville gjort. Vi har testet ut en rekke produkter for å finne det som fungerer best for deg som kunde, for oss, og for å finne den beskyttelsen som fungerer best i vårt klima i Nord-Norge.

De fleste coatinger på markedet idag blir produsert i Asia, det ser vi er et problem i veldig mange tilfeller. Grunnen til dette er klimaforskjellene mellom Asia og Norge. Holdbarheten og egenskapene til disse coatingene holder ikke mål med de påkjenninger som lakken får her. Derfor har vi valgt å bruke coatinger fra G-techniq som er et engelsk basert firma. De produserer alt innen vaskekjemi, poleringsprodukter, microfiberkluter og lakkforseglinger.
Vår Detailer Jan-Einar er sertifisert av G-techniq for å kunne bruke de beste produktene på riktig måte og for å gi deg som kunde den beste opplevelsen innen lakkforsegling.

Hvordan gjøres det?

Når vi gjør en coating jobb (coating = lakkforsegling) starter vi med en grundig nedvask av bilen, etterfulgt av en 2-3 stegs polering om det er nødvendig. Dette er noe vi gjør for å fjerne/korrigere dypere riper i lakken slik at vi har et best mulig utgangspunkt før vi påfører coating. Har du en ny eller brukt bil som er veldig fin i lakken er som regel ikke en 2-3 stegs polering nødvendig, så vi utfører da det som kalles en 1-stegs polering for å fjerne det lille som er av riper og eventuelt andre merker i lakken. Når coatingen er lagt på bilen og herdetiden er fullført er bilen klar til å brukes. Coatingen er kjemikalieresistent – det betyr for deg som kunde at bilen blir utrolig enkel å holde ren.

Kvalitet på avfetting og vaskeprodukter har mye å si da det er dette som løser opp skitt og smuss fra lakken. Vi selger og forhandler også vaskekjemi og alt av produkter du trenger for å holde bilen ren.

Tilbake til toppen