Tjenester

Tintline Autocenter As streber etter den beste løsningen for DEG! Ta kontakt med oss i dag!
dekorfilm

Dekorfilm

«Frosting» som mange kaller det har nå fått en helt ny mening. Vi tilbyr opptil 50 forskjellige typer og stiler. Her hjelper vi deg med å finne den rette løsningen til dine lokaler. Nye bygg bruker mere og mere glass, her er det viktig å finne noe som gir både riktig uttrykk og trivsel. Filmen fungerer også som sikkerhet ved ulykke (glasset henger i filmen.)

fasadefilm

Fasadefilm

Film på dine vinduer er en rask og enkel måte å sikre seg et behagelig inneklima på. Det gir en visuell oppgradering, samtidig som du skåner møbler og tekstiler fra falming. Her leverer vi filmer med 1+ års garanti og helt vedlikeholdsfritt.

99% UV reduksjon og opptil 86% varmereduksjon!

Hytter

Mange hytter har ofte mye glass. Monter en lys og behagelig film slik at du ikke mister utsyn, men samtidig får det behagelig inne når solen står på.

Ta kontakt med oss for å finne den rette løsningen.

Næringsbygg

Her monterer vi filmer utvendig for ofte å redusere varme, men også for å skape et behagelig miljø. Kantene utvendig fuges og har veldig lang holdbarhet. Vi har utstyr for å skjære til nøyaktig og monteringen går raskt.

bildekor

Bildekor / reklame

Den beste måten å profilere din bedrift! Vi produserer og monterer alle typer dekor til din bedrift. Ta kontakt med oss for befaring og løsninger.

Helfoliering

Helfoliering er et godt alternativ for lakkering! Her får du også et stort utvalg av farger og effektfolier. Å foliere en ny bil er smart fordi den beskytter mot steinsprut, bilen holder seg bedre i verdi, og du beholder denne pene originallakken når du tar av folien.

  • Leveres med opptil 5års garanti.
  • Over 100 farger å velge mellom!
  • Skaper ditt personlige preg
  • Blank, Matt, Metallic, Carbon, Chrome og Børstet aluminium
  • Folien tåler bensinsøl å beskytter lakken for steinsprut å riper.

Solfilm

Vi leverer markedets beste kvalitetsfilm til en hver tid. Med lang erfaring monterer vi på de fleste ruter. Solfilm på rutene ser ikke bare fint ut, men er også med på å hindre farlige glasskader ved kollisjon (glasset henger fast i filmen), skaper et behagelig innemiljø, skåner interiøret, hindrer innsyn, ripebeskyttelse, opptil 67% varmereduksjon og beskytter mot UV.

Alle montasjer leveres med livstidsgaranti!

Steinsprutfolie

Her har vi flere løsninger!

Vi bruker i dag en overlegen lakkbeskyttelse med 10 års garanti, en optisk klarhet som ikke vært vært tilgjengelig tidligere og en helt spesiell overflate som hindrer at den falmer eller blir gul. Denne er fra vår leverandør Llumar.

Garantien på denne dekker: sprekker, gulning, peeling og flekker. Du velger denne filmen hvis du virkelig ønsker å ta vare på bilen, lett og holde ren, bedre gjenkjøpspris, tåler alt av kjemikalier, selvreparerbar mot riper og steinsprut.

 

Vårt team

Nicklas André Sydow

Nicklas André Sydow

Daglig leder / Montør


Jan Einar Jørgensen

Jan Einar Jørgensen

Detailer / klargjører


Marlén Sydow

Marlén Sydow

Økonomi/markedsansvarlig