Gå til innhold

Personvernerklæring

Vår nettadresse er: https://tintline.no/

En kolonne

Kontaktinformasjon

Bedrift: Tintline Autocenter AS
Organisasjonsnummer: 916 301 901 MVA
Daglig leder: Nicklas Andrè Sydow
Epost: post@tintline.no
Telefon: +47 46 69 78 79
Besøksadresse: Ringvegen 1, 9018 Tromsø

Nettstedet

Nettstedet er beskyttet av SSL / TLS (Secure Sockets Layer / Transport Layer Security), noe som sikrer at alle transaksjoner mellom brukere og nettstedet er kryptert ved bruk av HTTPS-protokollen. Vår webserver er driftet av One.com. One.com er en innovativ leverandør av webhotellytelser. One.com (B-one) ble etablert i 2002 i Danmark, og er i dag en av de førende virksomheter i Europa i formidling av domenenavn og salg av webhotellytelser.

WordPress og WooCommerce

Publiseringsplattformen vår er WordPress. Vår e-handelsplattform er WooCommerce, som kjører på WordPress. Ingen personlige data deles verken med WordPress eller WooCommerce, men lagres på vår webserver.

Kontaktskjema

Vi benytter oss av Gravity Forms for å ta i mot henvendelser via kontaktskjemaet vårt. Alle henvendelser blir lagret i vår database i 6. måneder og blir permanent slettet i etterkant. Henvendelser sendes også på kopi til deg (innsender) og til post@tintline.no (mottaker) via epost fra vår webserver. Din IP adresse blir ikke lagret hos oss når du sender inn en henvendelse.

Informasjonskapsler

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle IP adresser er anonymisert.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Google sine servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

På dette nettstedet benytter vi en partnerløsning/iframe fra Finn.no for å vise våre bruktbiler.

Sletting av personopplysninger

Hvis du ønsker å få slettet personopplysningene du har oppgitt, send en e-post til post@tintline.no.


Sist oppdatert: 11.12.2019

Tilbake til toppen